S/S 2020

S/S 2020 Trend Sæsonens stærkeste tendenser eller nogle af dem:

Forår i farver: Et ren farve splash eller farve terapi. Både de stærke men også pastellerne Beige, Grøn, Rød, Orange er en af de helt store farver dette forår og sommer og Gul

Farver Tone i tone

Uniform inspiration fra militærgarderoben i form af heldragter og jakker eller striktrøjer og sweatshirts. Gør det feminint med perler og høje hæle.

Trenchcoat, blazer og jakkesæt

Dyreprint er stadig in

Blomster kan stadig noget - det vrimler med blomsterne feminine kjoler

Prikker er sæsonens print - store, små og midt i mellem

Denim er altid et hit

1970’er look’et går igen

Sko og sandaler med bindebånd

Fokus på taljen med bælte

Oversize solbriller

Kilde: Alt for damerne, Femina, In og Elle

S/S 2020

A/W 2019-2020

Sæsonens trends er lige efter mine favoritter.

Farver med fuld knald. Der er plads til hele regnbuen. Efterår og vinter er en ren farve fest. Enten fra top til tå eller som enkelt pow effekt:

Gul er i sær meget fremtrædende. Bring solen med ind i efteråret og vinteren. Enten som lys, stærk eller karry gul, i beklædning eller som accessories sko og taske

Rød er et blikfang

Grøn fra det støvet til den klare pang farve

Beige, sand, lys eller mørk karamel

Sort gerne et mix af forskellige materialer : læder, blonde, strik, satin

Grå fra top til tå, eller lækker strik.

Strik i alle afskygninger er et must

Dyre print - om det er bluse, kjole, nederdel eller den lille sorte der piftes op med et par strømpebukser med leopardprint. Velkommen til zoo.

Tern om det er herrestil eller ladylike eller kald det Gentle-Woman.

Blomster fortsætter med at hitte.

Det eksklusive look med blonder, store ærmer og alt der glimter.

Kilde: Femina, Alt for damerne, Elle

Trends Trend S/S 2019

Dette års trends for forår og sommer sender mine tanker tilbage til mine yngre år, da en del af de største trends er 90’er modebillede. Frem med cykelshorts eller lange bermudashorts sammen med den klassiske, skarpe oversize blazer.

Hvis du foretrækker længde på tøjet er maxi kjoler et godt valg. Eller er du til bukser og jakke er der lagt op til sæt med knald på farverne.

Et af de store hit som er min favorit er Prikken over i’et med referencer til 50’ernes polkadots, de mindre 80’er prikker og “Pretty Woman” prikker fra 90’erne er der dømt prikker, prikker, prikker.

Blomster står stadig i fuld flor denne sæson. Så det kan du roligt tage med dig fra tidligere sæsoner.

Eller hvad med et print mix i abstrakte print og excentriske mønstre, hvis blomster ikke lige er dig. Af andre trends er : Blondetoppe, underkjoler og blonde nederdel endnu et 90’er modebillede. Tie-dyr hippieprint giver minder om da vi lavede batik i skolen. Men det er med til at give det boho-look som også er fremme.

Er der ikke noget af disse mode trends der er dig, så bare roligt Denim er altid et hit. Om det så er bukser, nederdel eller kjole. I weekenden og ferie hopper jeg som reglen i et par cowboy bukser og så kan jeg mixe med en blonde bluse, gerne med vandfald udskæring (min yngling), strik, bluse med print eller en frisk gul bluse med prikker.

 

Farver, tilbehør og detaljer

Farverne til der hitter dette forår/sommer :

Parsteller -Mix den mintgrønne med det grå, hvide og sorte. Isblå og mørkebrun er en god sammensætning.

Lyserød - bubblegum

Gul har været nævnt flere steder. Kan lyse op i mørket i vinteren og skinne om kap med solen i foråret og sommeren.

I det hele taget er der gang i farveladen med blokfarver.

På det jordnære plan er der masser at vælge fra den mørkebrun/chokoladebrune til den lyse sandfarve (kit). Neutrale bløde toner og klassiske silhuetter henleder tankerne til elegant storby-safari

Tilbehør : runde solbriller, lange guldkæder sender tankerne til 70’erne eller er du til vintage nostalgi med mormor-perlekæder og feminine blonder i sarte farver. Du kan også vælge de Chunky smykker :store øreringe, halskæder, armbånd og juvelringe. Detaljerne er plisseringer, sløjfer og flæser.

Det er nogle af de trends for S/S 2019 jeg har set i min gennemgang af diverse blade og nettet, og der kan sagtens være flere. Der er helt klart nogle der vil være mine favoritter f.eks farverne og de glade prikker/dots. Og skulle jeg finde et sæt med jakke og bukser i en god stærk farve vil du også kunne se mig i det. Men der er også nogle af trendsene du ikke vil se mig i, men det er jo netop det der er det gode brug det du synes om og kan lide